08/04 Workshop Deep Democracy

Cooperavie CV is een coöperatie met als doel het realiseren van woon-werk-leegemeenschappen. We organiseren regelmatig Woondroom café’s en koppelen dit keer aan het café een workshop rond Deep Democracy.

In deze sessie geeft Helga Schepers (gecertifieerd facilitator en instructor LDD) met behulp van Deep Democracy een aantal inzichten mee hoe verschillende standpunten er mogen zijn, hoe je weerstand in de groep kan detecteren en een introductie in de 4 stappen van besluitvorming van Lewis Deep Democracy.

De workshop zal plaatsvinden op 8 april van 14u tot 17u in Eetcafé Toreke, Vlotstraat 22, 9000 Gent. Nadien kan je aanschuiven voor een heerlijke spaghetti en het Woondroom café waar we uitwisselen rond co-housing, ondernemen, alternatieve woonvormen en nog zo veel meer.

Meer info en inschrijven tot 1 april via:
https://docs.google.com/…/1CKsecnR4UEP7qS7EzEe9mht…/edit

Nog vragen?
Mail ons op info@cooperavie.com

One response to “08/04 Workshop Deep Democracy”

  1. A WordPress Commenter avatar

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.